Valitsimme taloyhtiömme maalaus urakoitsijaksi Aito Pinta Oy:n ja kyllä kannatti! Erittäin luotettava urakoitsija joka teki mitä sovittiin. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa ja aikataulut pitivät! Työn laatu Priimaa! Suosittelemme!

As Oy Kälviän Kuusikkopuisto
Aito Pinta oy toteutti taloyhtiömme maalausurakan kesällä 2022. Työn laatu oli hyvää, aikataulu alittui, maalarit olivat ystävällisiä ja avuliaita. Kaikki meni nappiin ja olen suositellut Aito Pintaa myös muille.

As Oy Lottelundinmäki Kokkola Puheenjohtaja Kai Koppinen

Maalautimme talomme Aito Pinta:Oyllä kesällä 2022. Maalausurakka onnistui hienosti, aikataulut pitivät mikä oli meille uutta remotti alalla. Maalarit olivat ahkeria ja siivosivat työmaan hienosti, hyvä fiilis jäi. Suosittelemme.

Tuomo ja Eeva Puutio Marinkainen

Aito Pinta maalasi tiilikattomme kesällä 2021 ja talvella 2022 asensi uudet vesikourut. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun, ja työt tehtiin kuten sovittiin. Erittäin iso suositus.

Niklas Rosenqvist Pietarsaari

Tiilkattoni oli vuosien varrella päässyt huonoon kuntoon, joten tilasin tiilikaton pinnoituksen Aito Pinta Oy:ltä kesällä 2021. Katosta tuli erinomainen huolellisen pesun ja maalauksen jälkeen. Nyt tulevat myös lumet liukkaasti alas ja katto myös kuivuu nopeasti, kun tiilen pinta on ehjä ja näin ollen se ei sido vettä itseensä. Aito Pinta pinnoitti myös ystäväni katon suosituksestani. Hyvää työtä.

Jan-Ove Eriksson Pietarsaari

Aito Pinta maalasi taloni tiilikaton kesällä 2021 ja asensi uudet vesikourut sekä piipunpellit keväällä 2022. Olen erittäin tyytyväinen molempiin töihin ja yrityksen toimintaan. Suosittelen.

Marita Roos Pietarsaari

Tiilikaton pinnoitus ja vesikourut

Kaikki oli täsmällistä ja palvelu ystävällistä ja toiveiden mukaista. Kiitos!

Pariskunta Halkokarilta

Tiilikaton pinnoitus

Olimme tyytyväisiä työn kulkuun ja lopputulokseen. Voimmekin suositella teitä myös muillekkin. Ensi vuodelle olenkin pyytämässä teiltä tarjousta talonmaalauksesta.

Asiakas Kokkola Kirkonmäki

Talon maalaus

Aitopinta maalasi Isokadun ja Pormestarinkadun kulmatalon kesällä 2023. Se tehtiin ammattitaidolla ja tarkasti. yhteistyö oli hyvää ja lopputulos erittäin hyvä.

Britt Stenmann Kokkola

Talon maalaus

Kiitos paljon, hyvää työtä!

Kalevi Rytioja Kokkola

Vesikourujen asennus

2023 kesällä Aitopinta toteutti vesikoururemontin kotiimme ja olemme erittäin tyytyväisiä. Työnjälki kiitettävää ja samoin palvelu. Vesisateita odottaa nyt mielellään.

Tammilehdon perhe lohtajalta

Mökin ja saunan maalaus

Olemme todella tyytyväisiä työhön. Otitte meihin yhteyttä välittömästi ja vastasitte sähkopostiin sunnuntai-iltana! Tulitte käymään sovittuna ajankohtana, ja teitte tarjouksen joka hyväksyttiin. Työ tehtiin erinomaisesti ja työmaa siivottiin hienosti työn jälkeen, tuntuu kuin olisimme saaneet upouuden mökin ja saunan. Annamme parhaat suosittelumme!

Benita ja Ulf Silfverberg

Vesikourujen ja otsalautojen uusiminen

Työt on tehty hyvällä ammattitaidolla sovitulla tavalla. Säille emme voi mitään, jatketaan keväällä katonpinnoituksella!

Pasi ja Riitta

Talon maalaus ja peltikaton pesu

Hommat sujuivat sovitun mukaan ja työn jälki oli hyvää. Voin suositella yrityksen palveluita!

Antti Viiliäinen

Tiilikaton pinnoitus

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Luvattu aikataulu piti ja tiilikaton pinnoitus hoidettiin sovitusti. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Suosittelen lämpimästi!

Tiina Tupeli

Tiilikaton pinnoitus

Kiitos hyvin tehdystä työstä!

Ari Mehtälä Ylivieska

Talon maalaus

Todella tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Saatiin tarjous nopeasti. Homma hoidettiin sovitusti ja hyvää jälkeä tuli. Mukavia tyyppejä, voin suositella.

Satu Mäkelä Pietarsaari

Tiilikaton pinnoitus

Yrityksen henkilökunta teki erittäin siistiä ja ympäristöä sotkematonta työtä. Luottamusta ja arvostusta sai aikaan myös se, että työmaalle saavuttiin aina ennakkoon ilmoitettuna päivänä ja jopa kellon aikaan. Tällä on asiakasperheen elämään suuri myönteinen vaikutus. Kokonaistoimitus aina opastuksesta laskutukseen saakka oli asiantuntevaa, täsmällistä ja asiakasta kunnioittavaa. Suosittelen lämpimästi yrityksen palvelujen käyttämistä!

Kari Ruuska

Tiilikaton pinnoitus ja talon maalaus

Luotettavaa työtä!

Juhani Rantamäki

Vesikourut ja piipunpellitykset

Aitopinta vaihtoi meille uudet vesikourut syksyllä, lisäksi piippumme sai pellityksen ja hatun. Työt hoidettiin todella hyvin ja rautaisella ammattitaidolla. Innokkaana odottelemme jo kevättä, jolloin työt jatkuu peltikaton maalauksella. Suosittelemme lämpimästi muillekkin Aito Pinta yritystä!

Ulla Maija Ja Auvo Airaksinen