Valitsimme taloyhtiömme maalaus urakoitsijaksi Aito Pinta Oy:n ja kyllä kannatti! Erittäin luotettava urakoitsija joka teki mitä sovittiin. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa ja aikataulut pitivät! Työn laatu Priimaa! Suosittelemme!

As Oy Kälviän Kuusikkopuisto
Aito Pinta oy toteutti taloyhtiömme maalausurakan kesällä 2022. Työn laatu oli hyvää, aikataulu alittui, maalarit olivat ystävällisiä ja avuliaita. Kaikki meni nappiin ja olen suositellut Aito Pintaa myös muille.

As Oy Lottelundinmäki Kokkola Puheenjohtaja Kai Koppinen

Maalautimme talomme Aito Pinta:Oyllä kesällä 2022. Maalausurakka onnistui hienosti, aikataulut pitivät mikä oli meille uutta remotti alalla. Maalarit olivat ahkeria ja siivosivat työmaan hienosti, hyvä fiilis jäi. Suosittelemme.

Tuomo ja Eeva Puutio Marinkainen

Aito Pinta maalasi tiilikattomme kesällä 2021 ja talvella 2022 asensi uudet vesikourut. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun, ja työt tehtiin kuten sovittiin. Erittäin iso suositus.

Niklas Rosenqvist Pietarsaari

Tiilkattoni oli vuosien varrella päässyt huonoon kuntoon, joten tilasin tiilikaton pinnoituksen Aito Pinta Oy:ltä kesällä 2021. Katosta tuli erinomainen huolellisen pesun ja maalauksen jälkeen. Nyt tulevat myös lumet liukkaasti alas ja katto myös kuivuu nopeasti, kun tiilen pinta on ehjä ja näin ollen se ei sido vettä itseensä. Aito Pinta pinnoitti myös ystäväni katon suosituksestani. Hyvää työtä.

Jan-Ove Eriksson Pietarsaari

Aito Pinta maalasi taloni tiilikaton kesällä 2021 ja asensi uudet vesikourut sekä piipunpellit keväällä 2022. Olen erittäin tyytyväinen molempiin töihin ja yrityksen toimintaan. Suosittelen.

Marita Roos Pietarsaari