Pyydä tarjous pelti-, tai tiilikaton maalauksesta, tiilikaton pinnoituksesta tai talon maalauksesta, niin voit voittaa valitsemasi maalaustyön ilmaiseksi. Arvomme yhden maalaus tai pinnoitustyön ilmaiseksi.

Pyydä tarjous täyttämällä tarjouspyyntö lomake tarjous sivulla, tai soita 0503362443

Arvonta koskee 01.03.2023- 30.06.2023 välisenä aikana annettuja tarjouksia.

Arvonta suoritetaan viikolla 27

Tarkemmat säännöt

Arvonnan toteuttaja: Aito Pinta Oy Lekatie 8 A 11 67800 Kokkola

Arvontaan osallistuvat Kokkolassa ja sen ympäryskunnissa 80km säteellä asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Aito Pinta Oy:n tarjouksen omakotitalon tai vapaa ajan asunnon peltikaton maalauksesta, tiilikaton maalauksesta, tiilikaton pinnoituksesta tai julkisivun maalauksesta 01.03.2023-30.06.2023 välisenä aikana. Tarjouksen tekeminen edellyttää että Aito Pinnan edustaja käy paikan päällä antamassa kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen tekemisen ajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

Arvonnassa arvotaan yksi maalaustyö yllä mainituista 4 vaihtoehdosta, ja kohde pitää sijaita 80 km säteellä yrityksen toimipaikasta lekatie 8 A 11 67800 Kokkola.

Mikäli maalaustyö on tehty ennen arvonnan päättymistä, asikkaalle palautetaan maksettu kauppasumma kokonaisuudessaan. Palkinnon arvo on tarjouksessa annettu maalaustyön hinta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi omilla sivuillaan ja markkinoinnissa.

Facebook/Instagram tai mikään vastaava media ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin.

Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonnan järjestäjä maksaa lakisääteiset verot voittajan puolesta.

Pyydä tarjous ja osallistu arvontaan. Onnea Arvontaan!